Het verhaal van Bo terug

Mijn naam is Bo Hendrix en ik ben door middel van 1 Personal Training sessie per week en een aangepast voedingsschema door Sanin Sport Support 15 kilo afgevallen.

Tijdens de zwangerschap van mijn dochtertje kwam ik 30 kilo bij. Toen ik hoogzwanger was woog ik 95 kilo. Ondanks dat dit deels kwam omdat ik veel vocht vasthield voelde ik me er niet prettig bij. Binnen 5 à 6 maanden na de bevalling viel ik dan wel 20 kilo af, maar mijn lichaam was nog lang niet hoe het van tevoren was en hoe ik graag wilde dat het was. Ik wilde graag mijn vrouwelijke figuur terug. Op dat moment woog ik 75 kilo. Dit is ook het moment geweest dat ik ben begonnen met Personal Training bij Sanin Sport Support.

Ik heb mijn eigen traject kunnen bepalen in overleg met Nick. Ik besloot om qua sport 1 keer in de week een Personal Training te volgen bij Nick en nog minimaal 1 keer in de week zelf te gaan sporten. Daarnaast heb ik consequent mijn voeding aangepast, gebaseerd op het advies van Nick. Omdat er niets was wat ik niet mocht eten, als het maar binnen mijn caloriebehoefte paste, was het goed vol te houden. Ik viel in 2 maanden tijd af van 75 kilo naar 59/60 kilo. Dit is zelfs nog 5 kilo minder als het gewicht dat ik woog voor mijn zwangerschap!

Maak een afspraak voor een gratis Personal Training Workout en een informatief gesprek!

Zet de eerste stap