Het verhaal van Bo terug

Mijn naam is Bo Limpens, 22 jaar en ben door middel van 3 Personal Training sessies per week een aangepast voedingsschema door Sanin Sport Support 8 kilo afgevallen. Daarnaast ben ik maar liefs 6,5% vet verloren.

Sinds mijn 15e train ik 4 á 5 keer per week. Momenteel beoefen ik handbal op het hoogste niveau. Dit vergt veel kracht. Al enige tijd merkte ik dat ik stil stond, doordat ik weinig krachttraining deed. Daarnaast was ik niet meer zo fit als voorheen, dit kwam mede door een onjuist voedingspatroon. Hierdoor was ik niet meer tevreden met mijn eigen lichaam, en moest er iets veranderen. Ik had er geen idee van dat de dingen die ik at helemaal niet zo gezond waren als ik dacht.

Met Nick als Personal Trainer ben ik begonnen met 3 trainingen in de week en een op maat gemaakt voedingsschema.

In combinatie met de vele trainingen die ik wekelijks al had was het af en toe een zware combinatie, hierdoor was mijn lichaam soms  vermoeid. Hier hield Nick veel rekening mee, en op deze manier was er genoeg ruimte voor herstel. Tevens werd er veel rekening gehouden met wedstrijddagen, zodat ik fit aan de wedstrijd stond! Na enige tijd ging het combineren steeds beter. De trainingen werden goed afgewisseld , zo konden we telkens nieuwe stappen maken. Nick heeft mij elke training weer weten te motiveren om het uiterste uit mezelf te halen. Tijdens de trainingen werd er keihard gewerkt, maar er was ook ruimte voor humor. Dit maakte de trainingen ontspannen. Hetgeen mij vaak motiveerde was dat Nick wel eens oefeningen met mij meedeed. Dit hielp mij om net dat beetje extra te geven.

In het begin was het aanpassen van mijn voeding een zware klus. Je moet zoeken naar producten die bij jou passen, en die je graag eet. Het heeft even geduurd eer ik hierin slaagde. Als ik vragen had kon ik deze altijd stellen op de trainingen of via telefoon. Het belangrijkste dat Nick mij geleerd heeft, is dat het belangrijk is om je voedingspatroon aan te passen, en niet op een streng dieet te gaan waarbij je veel producten niet meer eet. Dit heeft mij nu ertoe gebracht dat ik niet meer veel hoef na te denken bij wat ik eet, omdat ik hieraan gewend ben.

Als handbalster heb ik stappen gemaakt. Door de kilo’s die ik ben afgevallen ben ik vele malen sneller geworden. Daarnaast ben ik door de krachttrainingen sterker en explosiever geworden, dit pakt positief uit op het handbalveld. Meer kracht zorgt er namelijk voor dat ik mijn tegenstander beter kan tegenhouden.

Kortom heb ik de periode met Nick als heel positief ervaren, en kan ik het iedereen aanraden.

Your only limit is you!!

meer verhalen

Maak een afspraak voor een gratis Personal Training Workout en een informatief gesprek!

Zet de eerste stap