Het verhaal van José terug

Mijn naam is José Cellissen, 59 jaar. Ik ben in 100 dagen 16 kg afgevallen met behulp van 3 personal trainingsessies per week en aangepaste voeding bij Sanin Sport Support PT.

Al enige tijd merkte ik dat mijn gezondheid leed aan mijn ongezonde leefstijl. Ik had er echter geen idee van wat voor mij gezonde voeding was en was hier ook niet zo mee bezig. Ik was vrij actief maar echt sporten deed ik niet. Ik had weinig energie, was vaak moe en had een slechte conditie. Daarnaast was ik niet tevreden met mijn spiegelbeeld. Omdat ik hier iets aan wilde doen en mij zorgen maakte om mijn gezondheid gaf ik mij op voor een personal trainingstraject bij Sanin Sport Support. Door de metingen aan het begin van mijn traject schrok ik van mijn lichamelijke gesteldheid. Dit zorgde ervoor dat ik vastberaden was om ervoor te gaan.

Al na een aantal weken in mijn personal trainingstraject merkte ik verschil. Ik voelde mij sinds jaren weer energiek en fit.

José verliest 16 kilogram op 100 dagen door personal training

De trainingen en de strikte voeding vielen mij soms zwaar, maar Nick was een stok achter de deur om vol te houden. Door de opbouw in de trainingen kon ik steeds mijn grenzen verleggen. Ik kreeg stapsgewijs een betere conditie en werd sterker. Snel daarna begon ook mijn uiterlijk te veranderen. Dat ik afviel bleef ook voor anderen niet onopgemerkt. Ik kreeg veel complimentjes en zat goed in mijn vel. Ik had niet gedacht dat het voor mij nog mogelijk was om met mijn leeftijd het lichaam terug te krijgen dat ik 30 jaar geleden had. Niet alleen qua spiegelbeeld maar ook qua conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Ik kan weer rennen en zelfs spinnen, dingen die ik voorheen nooit voor mogelijk had gehouden.

Buiten dat ik qua afvallen het gewenste resultaat heb bereikt heeft het personal trainingstraject mijn leefstijl veranderd. Het heeft mij de handvaten en tools gegeven waardoor ik nu zelf weet hoe ik een gezonde leefstijl kan aanhouden. Zo zal ik ervoor zorgen dat ik nooit meer terug ga waar ik vandaan kom!

meer verhalen

Maak een afspraak voor een gratis Personal Training Workout en een informatief gesprek!

Zet de eerste stap