Het verhaal van Nick terug

Ook ik ga ook met de billen bloot. Cliënten denken dat Personal trainers altijd afgetraind zijn, om op deze manier als voorbeeld te kunnen fungeren. Maar dit is bij mij lang niet altijd het geval geweest. Ook ik heb namelijk tijden gekend waar ik heb geworsteld met mijn gewicht. Ik kan me als geen ander inleven in de situatie van mijn klanten.

Iedereen die dit leest zal het moment in zijn leven hebben meegemaakt waarbij alles wat los en vast zat door het mondje ging. Dit resulteert in bijkomen. Ik ben altijd heel actief geweest met sporten, teamsport en individueel. Bij mij was het echter het eten waarmee ik de fout in ging. Ik had totaal geen discipline en dacht: ‘Ach ik sport toch iedere dag, dan kan ik ook eten wat ik wil.’ FOUT!

Op mijn allerzwaarst woog ik 95 kilo. In een helder moment kwam ik op het punt dat ik dacht, ‘Waar ben ik in godsnaam mee bezig?’

Ik gooide het roer compleet om. Ik maakte, op dezelfde manier als dat ik voor mijn cliënten doe, mijn eigen voedings- en trainingsschema’s en begon aan een nieuw hoofdstuk. Ging dat meteen vlekkeloos? Nee. Het ging lang niet altijd goed en resulteerde soms in vermoeidheid, een slecht humeur en een kort lontje. (Ik hoor u denken: ‘Dan ben ik niet de enige die dat heeft!’)

Uiteindelijk heb ik mijn doel in een hele korte tijd bereikt. Het koste me bloed, zweet en tranen. In 90 dagen ben ik 17 kilo afgevallen en verloor ik maar liefst 10% vetpercentage! Dit heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben representatiever en kan me inleven in de situatie van mijn cliënten. Daarnaast voel ik me fitter dan ooit tevoren. Ik kan beter presteren in de sport en heb een betere conditie. Ik ben trots, zelfverzekerd en tevreden met mijn eigen lichaam.

Als mij het lukt, waarom zou het u dan niet lukken?

Your only limit is you!

Maak een afspraak voor een gratis Personal Training Workout en een informatief gesprek!

Zet de eerste stap