Het verhaal van Piet en Fabiënne terug

Na mijn tweelingzwangerschap voelde ik mezelf niet meer prettig in mijn eigen lichaam en werd me duidelijk dat ik hier snel iets aan wilde doen. Na een prettig gesprek met Nick besloot ik om samen met mijn vader aan de slag te gaan! Ook hij wilde namelijk een ander lichaam in de spiegel zien. Achteraf heeft het ons enorm geholpen om dit samen te doen. Dit geeft toch een stuk extra motivatie.

Nick stelde eerst voor ons beide een apart voedingsschema op. Ik dacht al snel dat dit overbodig was en dat ik het met trainen alleen ook wel zou redden. Een voedingsschema bracht namelijk veel rompslomp met zich mee en daar had ik met mijn nieuwgeboren kindjes echt geen tijd voor… zo dacht ik.

Om te beginnen met het voedinggschema… Nick heeft dit tot in de puntjes voor ons uitgewerkt en stond ik er zelfs verbaasd van hoeveel je WEL mag en kan eten. Het zijn vaak de kleine dingen die zorgen dat de extra kilo’s er zo bij vliegen. De eerste 2 dagen was dit niet zo makkelijk als ik nu beschrijf, maar alles went en na 2 dagen wisten we niet beter. We hadden het voedingsschema in onze kop en hier haalde n we dan ook de boodschappen op. Super makkelijk en totaal geen enkel probleem. Mijn vader was ook zo om en het duurde niet lang voordat we hier onze draai in gevonden hadden.

Dan het trainen… in een woord was het super leuk om actief bezig te zijn en door de persoonlijke aanpak van Nick voelde we onszelf echt gehoord en was de schaamte voor ons oude lichaam zo verleden tijd. We hebben wel geleerd dat het belangrijk is om open en eerlijk te zijn, hiermee bedoel ik je huidige eetgewoontes en open te zijn over je doelen. Wij besloten om de duo training te doen en dat betekende 1x in de week aanpoten in de gym. Af en toe was het echt afzien maar Nick zorgde steeds voor de motivatie om door te gaan. En het duurde niet lang voordat we het resultaat zagen.. en misschien wel belangrijker: we voelden het resultaat! We voelden ons fitter en gezonder.

Al met al zijn we samen 42,5 kilo afgevallen in nog geen 12 weken tijd. Ik 15 kilo en mijn vader 27,5 kilo. Een super resultaat waar we nu nog steeds complimenten over krijgen van de buitenwereld. Dit was ons nooit gelukt als we niet de hulp en de betrokkenheid van Nick hadden gekregen. Een super gezellige locatie om te trainen, altijd een aanspreekpunt als je vragen hebt maar ook heel belangrijk is de humor en de ontspannen sfeer waarin er getraind wordt. Ik raad iedereen die zich niet prettig voelt bij zijn lichaam en dit wil veranderen dan ook aan om contact met Nick op te nemen. Ons heeft het super geholpen en daar profiteren we nu nog steeds van.

Kortom; als je er zelf klaar voor bent is Nick de aangewezen persoon om je hierbij te ondersteunen en dan is een goed resultaat het vervolg!

Maak een afspraak voor een gratis Personal Training Workout en een informatief gesprek!

Zet de eerste stap